La FHSJDM participa a la XXVIII Reunió Nacional del Grup d’Urologia Funcional, Femenina i Urodinàmica de la Asociación Española de Urología

21 maig 2024 | Àrea professional

El servei d’Urologia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha participat a la XXVIII Reunió Nacional del Grup de Urologia Funcional, Femenina y Urodinámica (GUFFU) de la Asociación Española de Urología, celebrat al Palau de Congressos de Girona els dies 16 i 17 de maig de 2024.

El Dr. Miquel Puyol, cap de servei d’Urologia de la FHSJDM ha moderat la taula anomenada “Comodines en la resolución de los prolapsos de órganos pélvicos” i la sessió de vídeos quirúrgics. D’altra banda, el Dr. Cristóbal Ramírez, metge adjunt del servei d’Urologia de la FHSJDM, ha participat com a ponent a la taula d’infeccions urinàries anomenada “Lo que siempre quisiste saber sobre las vacunas y nunca te atreviste a preguntar”, i també ha presentat una comunicació oral amb el títol “Beneficio de la profilaxis inmunoactiva con Uromune® en la prevención de las infecciones urinarias recurrentes”.