La FHSJDM participa en el programa del 8M Dia Internacional de la Dona organitzat per l’Ajuntament de Martorell amb un taller sobre Sexualitat i Menopausa

01 març 2024 | Notícies
8M Dona, sexualitat i Menopausa

Dins el programa del 8M Dia Internacional de la Dona que organitza l’Ajuntament de Martorell i que aquest any té com lema, Dones unides i deixant petjada, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) hi participa amb un taller sobre “Sexualitat i Menopausa” impartit per la llevadora i sexòloga de l´hospital, Cecília Rivas. El taller tindrà lloc el dimarts 12 de març a les 17.30h a la Biblioteca de Martorell.

Durant la primera part de la xerrada, Rivas posarà sobre la taula una sèrie de preguntes que les dones es fan quan s’arriba a la menopausa:

  • Què passa en els nostres cossos quan ens acostem a aquesta etapa de la vida?
  • Com afecten els canvis a la nostra vida sexual?
  • Són tots símptomes inherents a l’edat que només ens queda acceptar o hi ha alguna manera de viure’ls d’una forma més satisfactòria?

A continuació,  es parlarà sobre què entenem per la vivència de la sexualitat considerant que una bona salut sexual és part fonamental d’una bona salut general. I explorarà sobre els factors de gènere que influeixen en la vivència de la sexualitat i en els factors que ens limiten en gaudir d’una satisfactòria vida sexual en aquesta etapa de la vida.

Des de la FHSJDM us animem a participar-hi, tant si esteu passant per aquesta etapa o si ja l’heu passat o encara no hi heu arribat però desitgeu informar-vos i afrontar-la amb més eines.

Reserva d’entrades gratuïtes: entrades.martorell.cat.

 

RECORDEU

Taller Sexualitat i Menopausa. Cecília Rivas

🗓 Dimarts, 12 de març del 2024

🕘 17.30 h.

🏢 Biblioteca de Martorell.  Pg. Catalunya, s/n – Centre Cultural Martorell.

 

Per a més informació sobre el programa 8M Dia Internacional de la Dona a Martorell, clickeu aquí.