La FHSJDM participa en la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans convocada per l´ANUE

16 desembre 2020 | Notícies
Façana FHSJDM 2020

Manuel Álvarez del Castillo (Article 22) i Rafael Gómez (Article 29), director-gerent i adjunt a gerència de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) van participar en la lectura pública dels drets humans que va organitzar el passat 10 de desembre, l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE) per a commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans.

Lectura dels Drets Humans – Dia Internacional dels Drets Humans 10.12.2020

Aquest any, l’ANUE ha volgut reconèixer la tasca de tot el personal sanitari durant aquesta pandèmia, convidant-los a ser els lectors de la Declaració Universal dels Drets Humans. Un total de trenta persones de diferents àmbits dins la sanitat, van ser les encarregades de fer la lectura de cadascun dels articles on queden palesos els Drets Humans. Aquest és un esdeveniment que se celebra cada any per recordar la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada i proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 10 de desembre de 1948.

L’acte va tenir lloc al Palau Macaya de Barcelona i va ser presidit pel conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, el director de Relacions Institucionals de la Diputació de Barcelona, Antoni Montseny i la Presidenta d’ANUE, Eulàlia Pascual.

L’ANUE, que des de la seva creació té com a objectius la defensa, promoció i difusió dels principis de les Nacions Unides i els drets humans, ha fet d’aquests l’eix principal de les seves activitats. L’Associació porta desenvolupant durant anys un programa de cursos i seminaris sobre drets humans en escoles, centres cívics, i en organismes i institucions públiques. també destaca la seva intensa tasca de traducció de documents, informes i resolucions sobre drets humans, i la seva publicació i difusió, així com d’estudis, dossiers, i material de caràcter pedagògic i de divulgació sobre el tema.

 

Acte commemoratiu del Dia Internacional dels Drets Humans 10.12.202