| Contactar | Mapa web

La FHSJDM rep el diploma que confirma haver superat la fase 2D de l’acreditació IHAN Unicef

03 Març 2020 | Professionals
Roser Palau, llevadora referent FHSJDM, rep el diploma IHAN Fase 2D

El passat 28 de febrer, Roser Palau, llevadora referent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), va rebre el diploma de la Fase 2D de l’acreditació IHAN Unicef, “Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància”. L’acte es va celebrar a la sala d’actes Ernest Lluch del Ministeri de Sanitat a Madrid i va ser presidit per Pilar Aparicio, Directora General de Salut Pública, Qualitat i Innovació del Ministeri de Sanitat. També va comptar amb la presència de  Carmen Pallas,  Presidenta d’IHAN España i Cap del Servei de Nounat de l´Hospital 12 Octubre de Madrid, Javier Soriano,  Coordinador de Centres de Salut IHAN. C Fuensanta de València i Mª Teresa Hernández,  Coordinadora Nacional IHAN,. Unitat de Lactància Materna Dr. Peset de València.

Un any més IHAN, com a organització autoritzada a Espanya per l’OMS i UNICEF, en coordinació amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i igualtat, ha organitzat la “Jornada de lliurament de Guardons d’acreditació IHAN-UNICEF” en què s’atorga el reconeixement a tots els Hospitals i Centres de Salut que han demostrat bones pràctiques d’humanització de l’assistència al naixement i la lactància i que han aconseguit superar alguna fase del procés d’acreditació durant els exercicis 2015-2017.

 

La IHAN

La IHAN és una associació sense ànim de lucre constituïda per representants de les principals associacions científiques i ciutadanes del nostre país relacionades amb la protecció de la salut maternoinfantil i compta amb el suport d’UNICEF, l’OMS i la BFHIcoNet (Xarxa Internacional de coordinadors IHAN ).

La fi de la IHAN és “la protecció i el suport de la salut maternoinfantil a través de la promoció i protecció de la humanització de l’assistència al naixement i de la protecció, promoció i suport a la lactància natural ia les millors pràctiques d’alimentació del lactant i de l’infant petit mitjançant el desenvolupament i aplicació en el territori espanyol de el projecte internacional conjunt de l’OMS i l’UNICEF: “Baby friendly Initiative (BFI)” així com d’iniciatives relacionades “.