| Contactar |

La FHSJDM se suma a la celebració del Dia Internacional de la Infermera

12 Maig 2022 | Notícies
Dia Internacional de la Infermera 2022 FHSJDM

Aquest 12 de maig del 2022, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha volgut commemorar més que mai, el Dia Internacional de la Infermera,  amb l’objectiu de destacar el paper clau d’aquestes professionals per tenir cura dels nostres pacients. Precisament, amb el lema “Tenir cura és la nostra essència, som infermeres!”, s’ha volgut posar en valor la tasca d’aquest col·lectiu de professionals a la nostra entitat.

Arreu del país i de tot el món s’han posat en marxa diferents campanyes per destacar que manquen professionals i que cal treballar perquè aquest fet es reverteixi. Per això des del Consell el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els quatre col·legis territorials –COIBarcelona, COIGIrona, COILLeida i CODITArragona– han iniciat una campanya on es demana invertir en la professió.

“Reivindica el que és essencial. Reconeix les infermeres”, és el lema de la campanya que han creat i que busca connectar amb la ciutadania. Amb un relat intimista, l’audiovisual de les infermeres catalanes mostra situacions ‘que podrien ser reals’ per reflexionar sobre els entrebancs i els límits als quals ha de fer front el col·lectiu a l’hora d’exercir la seva professió, reconeixent-li l’esforç; i, alhora, planteja ‘d’altres que desitgem que no ho siguin (reals)’ per conscienciar professionals, governs i ciutadania que calen canvis.

Aquí podeu accedir al vídeo: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=kAYnybK8n58&feature=emb_logo