La FHSJDM segueix agraint al seu equip de voluntaris l’altruisme i la solidaritat demostrades

21 desembre 2020 | Notícies
Detall fet voluntaris FHSJDM

El director-gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), Manuel Álvarez i l’adjunt a gerència, Rafael Gómez, han volgut agrair en nom de tota l’entitat, l’altruisme i solidaritat de tot l’equip de voluntaris del centre hospitalari, que aquest any, degut a la pandèmia no ha pogut treballar com ha vingut fent des de sempre. Com a mostra del seu reconeixement per la labor que porten a terme any rere any, la FHSJDM ha fet entrega d’un petit obsequi a cadascun dels seus membres.

L’equip de voluntaris de la FHSDJM està format per 14 persones que, des de fa més de 5 anys, donen suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i als seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna intervenció al centre hospitalari.  Durant l’any protagonitzen dues acciones molt esperades per tots, com son l’entrega de la rosa el dia de Sant Jordi i l’obsequi de Nadal, una tradició en el centre hospitalari. Malauradament, degut a la pandèmia, no ha estat possible portar-les a terme aquest any.

Els voluntaris de la FHSJDM esperen amb il·lusió seguir col·laborant amb el centre i donar suport als malalts molt aviat!