| Contactar | Mapa web

La FHSJDM s’uneix a la commemoració del Dia Mundial de la Higiene de Mans

05 Maig 2021 | Notícies

El 5 de maig se celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des del 2009, i com ja és habitual, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) posa en marxa una sèrie d’iniciatives dirigides tant a la ciutadania com als mateixos professionals del centre hospitalari.  L’objectiu de la diada, és conscienciar sobre la importància d’una mesura senzilla i eficaç com és la higiene de mans.

Aquest any, degut a la COVID-19, les accions dirigides a la població s’han centrat en difondre informació a través d’un vídeo sobre la higiene de mans  que es pot visualitzar en el tòtem situat a la plaça d’entrada de la FHSJDM i un rètol informatiu al hall de l’hospital.

Pel que fa als professionals, es realitzaran formacions sobre higiene de mans al centre hospitalari durant tota la jornada. A més a més, a través del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’han organitzat una sèrie de conferències online sobre la importància de la higiene de mans per als professionals sanitaris.

Dia Mundial Dia Mundial Higiene de Mans FHSJDM 2021

 #higienedemans #higienedemanos

#handhygiene, #InfectionPrevention i #CleanYourHands

 

Per a més informació:

Departament de Salut – Higiene de mans

World Health Organization. Save Live: Clean your hands – WHO’s global annual call to action for health workers

Ministerio de Sanidad,  Consumo y Bienestar Social. Seguridad del Paciente