| Contactar |

La FHSJDM us convida a participar als concursos de dibuix i fotografia de la Setmana de la Lactància Materna 2022

30 setembre 2022 | Notícies
Concurs Dibuix Poster SLM2022 FHSJDM

En motiu de la Setmana de la Lactància Materna (SLM 2022) que tindrà lloc del 16 al 21 d’octubre, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convoca una nova edició dels concursos de dibuix i fotografia que tenen com a temàtica l’alletament matern.

Durant les dues setmanes prèvies a l’inici de la SLM 2022, la FHSJDM convida a grans i petits a fer un dibuix o una fotografia on la lactància materna sigui la protagonista. Els treballs s´han d’enviar en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB a la direcció de correu electrònic: semlacmat@hmartorell.es

Tothom pot participar en una o altra modalitat, segons edat i seguint les bases que es troben a l´apartat de la SLM 2022 a la web de la FHSJDM. Els premis son un lot de material de dibuix per qui guany el concurs de dibuix i 200€ per qui guany el de fotografia. Les persones premiades es donaran a conèixer el dia 21 d’octubre i  es publicaran a la web de la FHSJDM (consulta les bases aquí).

Durant la celebració de la SLM 2022 es podran veure totes les obres a l’entrada del centre hospitalari. No us ho perdeu, cada any rebem dibuixos i fotografies molt bonics i interessants, com els premiats de l’edició anterior que podeu veure en el posters de convocatòria d´enguany.

Concurs Fotografia Poster SLM2022 FHSJDM

La consolidació de la Setmana de la Latància Materna 2022 al Baix Llobregat Nord

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud  i el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat Nord, celebren un any més la Setmana de la Lactància Materna 2022, que tindrà lloc dels propers 16 al 21 d’octubre.

Durant una setmana se celebren tot un conjunt d’activitats entre xerrades, tallers i col·loquis al Baix Llobregat Nord amb l’objectiu comú de promoure aquest tipus d’alimentació per als nadons i que la població en general en conegui la importància i els avantatges.  L’edició d´enguany recupera el 100% de la presencialitat.

La inauguració oficial es farà el proper diumenge, 16 d’octubre al Parc de les Cultures de Martorell i comptarà amb stands informatius sobre com donar llet, el porteig natural, el Centre de naixements de la FHSJDM…; activitats per a petits i grans com pintacares i pintapanxes, un racó de contes i música, així com parades amb roba i joguines per a nadons i parades amb productes de lactància per a la mare.

A la pàgina web de la FHSJDM, hi podeu trobar tota la informació sobre les diferents activitats i també les dades per inscriure’s als tallers, conferències i col·loquis.