| Contactar |

La FHSJDM valora molt positivament el primer any de metges en formació

29 setembre 2022 | Notícies
Residents 2 FHSJDM V

Els tres residents, dos homes i una dona, de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària Costa Ponent Metropolitana Sud, han valorat molt positivament el seu primer any d’estada  a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM).

Durant dotze mesos han pogut aprendre i conèixer a fons el funcionament de l´hospital de Martorell. La Dra. Carmen Serrano, responsable de la Comissió de Docència i del Departament de Medicina i Urgències, ha volgut remarcar el pas endavant que ha fet la FHSJDM amb la incorporació dels primers residents: “Ha estat una experiència molt enriquidora comptar amb professionals en formació. Aquest any seguiran formant-se i entraran nous residents”. I ha afegit: “El reconeixement de la FHSJDM com a hospital col·laborador en la formació dels futurs metges de família al sector sanitari del Baix Llobregat Nord ha estat un fet molt positiu per a la nostra entitat. És el fruit del treball de moltes persones, algunes de les quals ja no són a la institució ni a la regió, però sense l’esforç de les quals aquest pas no hauria estat possible”.

La capacitat docent del centre ja havia estat reconeguda prèviament en altres àrees, però en el cas de l’àrea mèdica es duia a terme fonamentalment amb estudiants de pregrau. La incorporació dels MIR ha estat un estímul per a la millora constant i l’excel·lència acadèmica en un escenari d’intensa activitat quotidiana. Addicionalment els valors presents en aquesta promoció han facilitat la seva incorporació als equips, la relació entre companys i la transmissió intergeneracional dels aspectes més holístics de la professió.