| Contactar |

La medallista olímpica Maribel Martínez fa una ponència sobre transformació i compromís a professionals de la FHSJDM

18 maig 2021 | Notícies
Història d'un compromís Maribel Martínez FHSJDM

Avui, la medallista olímpica Maribel Martínez ha donat la conferència, “Història d’un compromís” sobre la transformació i el lideratge que empeny a les persones a aprendre, a treballar en equip, a tenir il·lusió, a perseverar i a gaudir, però sobretot a comprometre’s amb els projectes. La ponència s’ha fet per a diferents professionals de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

L’ex-jugadora olímpica explica l’experiència de l’equip de hockey femení, primer equip campió olímpic en la història de l’olimpisme espanyol als Jocs de Barcelona’92, per a mostrar la importància de la feina en equip, però també de l’individu.  Durant la xerrada ha exposat el plantejament que els va fer l’entrenador 6 anys abans de les Olimpíades, i quin tipus de mentalitat i de valors van ser presents en totes les membres de l’equip, destacant la gestió de les dificultats i l’adversitat que es van trobar.

Medalla olímipica Hockey Herba BCN92 FHSJDM

Medalla d’or olímipica Hockey Herba femení. Olimpíades Barcelona’92 FHSJDM

Però la ponència no s’acaba amb l’alegria de l´Or i segueix amb la nefasta gestió que es va fer de l’èxit obtingut i  de la preparació del l’equip per a les següents Olimpíades, amb un excés de control i l’ús de la por que va impactar en els Jocs d’Atlanta’96. Tot i així, 4 anys més tard, a Sidney 2000, l’equip femení de hockey va tornar a estar entre els quatre millors equips del món.

Història d'un compromís Maribel Martínez FHSJDM

 

Maribel Martínez ha remarcat durant tota la xerrada  la importància d’aprofitar el potencial de les persones com a individus per a aconseguir grans fites amb el treball en equip.