| Contactar | Mapa web

La Setmana de la Lactància Materna 2020, organitzada per la FHSJDM i ASSIR Baix Llobregat Nord, enguany en format virtual

09 Octubre 2020 | Notícies
Cartell Setmana de la lactancia 2020

Un any més, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent i el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat Nord, organitzen la Setmana de la Lactància Materna. És un esdeveniment en el que es celebren tot un conjunt d’iniciatives amb l’objectiu comú, que la població en general conegui la importància i avantatges de la lactància materna i  promoure aquest tipus d’alimentació per als nadons.

Les diferents activitats de la Setmana de la Lactància Materna  seran de caràcter virtual, tenint en compte la situació de crisi sanitària en la que ens trobem. Només es mantindrà el format presencial quan sigui imprescindible i seguint les mesures sanitàries vigents. La llevadora referent de la FHSJDM, Roser Palau, destaca: “Hem buscat una manera diferent de celebrar la Setmana de la Lactància perquè des de la FHSJDM defensem la promoció de l’alletament matern, ja que s’han comprovat els seus beneficis tant per al nadó i la mare, com per al planeta”.

La Setmana de la Lactància Materna 2020 que aquest any té com a lema, “Donem suport a la lactància materna. Per un planeta saludable”, tindrà una duració de 20 dies. Es celebraran xerrades que es podran seguir en directe, dos concursos, un de dibuix i un de fotografia per a tothom que estigui interessat i es presentaran diferents vídeos explicatius sobre l’alletament matern.

La pàgina web  de la FHSJDM,  conté tota la informació sobre les diferents activitats. I també les dades per accedir a les conferències online.

La Setmana de la Lactància Materna 2020 és una activitat organitzada per la FHSJDM juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent i compta amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat nord:  Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires

Més informació: Setmana de la Lactància Materna 2020