| Contactar | Mapa web

La Setmana de la lactància Materna 2021 s’adapta amb èxit a un nou format híbrid: presencial i online.

26 Octubre 2021 | Notícies
Setmana Lactància Materna 2021 FHSJDM

L’edició d´aquest any de la Setmana de la Lactància Materna 2021, organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent ha aconseguit implementar amb gran èxit de participació les activitats presencials i online.

Durant la Setmana s’han celebrat moltes activitats, algunes han destacat per la seva alta participació com ha estat “el taller sobre primers auxilis en el nadó”, un contingut que  ha estat el que ha tingut més interès. “És un tema que preocupa molts a les mares”, ha destacat Sara García, llevadora referent de la FHSJDM. “L’edició d´aquest any ha permès que les dones escollissin si preferien l’opció online o presencial, segons el que més s’adequava a la seva situació. Ens ha sorprès molt com en algunes sessions, com la del sòl pelvià i el rol de la parella, hi ha hagut moltes més persones online que presencialment” ha afegit la llevadora referent de la FHSJDM.

SLM2021 Alba Padró FHSJDM

Alba Padró presentant el llibre: “Destete. Final de una etapa”. Setmana Lactància Materna 2021

Setmana Lactancia Materna 2021 FHSJDM

Anna Fusalba. Sol pelvià: un jardí desconegut. Setmana Lactancia Materna 2021

Pel que fa a la inauguració a Olesa de Montserrat, es van fer accions molt diverses. Segons García, “es va aconseguir una gran participació per part de tots. Els voluntaris de la FHSJDM van fer que els més petits fessin manualitats i els van animar a participar al concurs de dibuixos.” I afegeix: “es va fer la donació de llet materna in situ per part de 4 donants i això ha fet molt visible aquesta opció. Hem aconseguit que augmentés la donació de llet durant aquests dies”.

Inauguració SLM201 FHSJDM

Inauguració a Olesa de Montserrat. Setmana Lactància Materna 2021

Des de la FHSJDM volem agrair a tothom, mares, pares, grans, petits, famílies, ajuntaments, llevadores, ponents i tots els que heu fet possible la nova edició de la Setmana de la Lactància Materna 2021, la vostra participació i col·laboració. “Sense tots vosaltres no hauria estat possible un any més posar en valor i seguir treballant per a la conscienciació dels beneficis que té l’alletament matern, tant per al nadó i la mare, com per al planeta”, ha destacat la llevadora referent de la FHSJDM.

La Setmana de la Lactància Materna 2021 és una activitat que organitzen anualment la FHSJDM juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent i compta amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat nord:  Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires

Per a totes aquelles mares que necessitin més informació sobre l’alletament matern, poden contactar amb l’equip de llevadores de la FHSJDM a través del mail: llevadores@hmartorell.es