| Contactar |

L’Alcalde de Martorell ha fet entrega dels premis a les guanyadores dels concursos de dibuix i fotografia de la SLM 2022 organitzada per la FHSJDM

27 octubre 2022 | Notícies
Nerea Lope SLM 2022 FHSJDM

La Beatrice Baffi de 12 anys i de Barcelona i la Nerea Lope Barranco de Mataró han estat les guanyadores dels concursos de dibuix i fotografia organitzats en motiu de la Setmana de la Lactància Materna (SLM) per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM).  En un acte celebrat al mateix centre hospitalari, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat per la regidora de Salut, Soledad Rosende i el director gerent de la FHSJDM, Dr. Jordi Trelis,  els han fet entrega dels corresponents premis, un lot de dibuix i un xec per valor de 200 euros, respectivament.

Beatrice Baffi Dibuix SLM 2022 FHSJSDM

Beatrice Baffi SLM 2022

Nerea Lope Fotografia SLM2022 FHSJDM

Nerea Lope SLM 2022 FHSJDM

Els dos concursos tenen com a tema central, l’alletament matern i se celebra des de fa 8 anys durant la commemoració de la Setmana de la Lactància Materna 2022. Durant tota la setmana han tingut lloc al Baix Llobregat Nord,  un conjunt d’activitats entre tallers, xerrades i col·loquis amb l’objectiu comú de promoure aquest tipus d’alimentació per als nadons i que la població en general en conegui la importància i els avantatges.

La Setmana de la Lactància Materna 2022 ha estat una activitat organitzada per la FHSJDM juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent i ha comptat amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat nord:  Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató,  El Bruc, Esparreguera, Gelida, Masquefa, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà,  Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Sant Llorenç d’Hortons.