L’Associació Ariadna fa una donació a la FHSJDM per a l’adquisició de material per al seu Hospital de Dia Oncohematològic

13 novembre 2023 | Notícies
Donació Associació Ariadna FHSJDM

Avui, dilluns, 13 de novembre, en una acte celebrat al centre hospitalari, l’Associació Ariadna d’Olesa de Montserrat ha fet entrega a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), d’una donació econòmica per adquirir material per a l’Hospital de Dia Oncohematològic.

L’acte ha comptat amb Carme Jorba, presidenta de l’Associació Ariadna, Assumpta Tarragó, secretària de l’Associació i Mat Blasco, administrativa de l’entitat i organitzadora del Festival “Lluitant es pot vèncer”, que han fet entrega de la donació als representants de la FHSJDM, el  Dr. Jordi Trelis, director gerent, Rafael Gómez, director assistencial, Àngels Delgado, directora Infermera, Begoña Gil, adjunta direcció Infermera i Montserrat Riberés, cap d’àrea d’infermeria del procés mèdic i atenció mare-nadó.

Ariadna, una associació solidària amb la FHSJDM

Ariadna ja havia col·laborat amb l’Hospital de Martorell en dues ocasions anteriors, l’any 2013 i 2018 amb la donació d’una butaca cada any per a les persones que fan quimioteràpia.

L’Associació va néixer l’any 1997 davant la inquietud d’unes quantes dones que totes tenien una mateixa malaltia, “el càncer de mama”. I havien de fer alguna cosa per estar totes agrupades i ajudar-se mútuament. Carme Gómez en va ser la impulsora i, juntament amb 15 dones més, varen fer possible l’inici d’una associació que donaria suport i ajut a moltes altres dones que passaven i passen per aquesta malaltia.

Entre d’altres activitats, des de l’any 2004, pel dia Internacional del Càncer de mama (19 d’octubre), es fa un espectacle amb el lema “Lluitant es pot vèncer” al teatre de la Passió d’Olesa en el que hi participen entitats del poble, i la gent d’Ariadna dona la recaptació a diferents institucions, entre elles, la FHSJDM.

Des d’aquí volem agrair a l’Associació Ariadna la seva aportació a la FHSJDM.

Per a més informació podeu fer clic aquí https://www.ariadna-olesa.org/

Instagram: associació.ariadna