L’Associació contra el càncer de Martorell reuneix prop de 200 persones al seu retrobament benèfic

20 setembre 2023 | Notícies
ACC Martorell Retrobament FHSJDM

Aquest passat dissabte, 16 de setembre, l’Associació Contra el Càncer a Martorell (ACCM) ha celebrat un retrobament benèfic a El Cafè d’El Progrés per recaptar fons contra la malaltia, per millorar la vida de malalts i familiars. Hi han assistit unes 200 persones i ha comptat amb la presència de l´alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i el director gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), el Dr. Jordi Trelis, juntament amb la presidenta de l’ACCM, Montserrat Campmany i la vocal del Consell Provincial de l’AECC, Yolanda Cuesta.

Durant l’acte, el Dr. Trelis ha volgut destacar: “En els últims 50 anys, hem sigut capaços de canviar el perfil del càncer, que cada cop es cura més”. I Trelis ha afegit que en aquest gir hi té molt a veure la cronificació: “Des d’ara hi haurà gent que viurà amb un càncer molts anys, i que fins i tot potser moriran d’una altra malaltia. I això s’ha aconseguit gràcies a les ajudes”.

Dr. Trelis parlament ACC Martorell FHSJDM

Dr. Jordi Trelis durant el seu parlament al retrobament benèfic organitzat per l’ACC de Martorell (imatge cedida per l’Ajuntament de Martorell)

Amb una experiència de més de 30 anys a l’Institut Català d’Oncologia (ICO), el Dr. Trelis ha afirmat que “els pacients martorellencs estan en bones mans. Al nostre Hospital, tant el càncer oncològic com l’hematològic els gestiona l’ICO i es té accés als millors tractaments que hi ha avui dia”.

D’altra banda, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha agraït la feina que fa l’Associació Contra el Càncer a Martorell, que tot i no poder celebrar el sopar els darrers anys “no ha parat de fer coses en tot aquest temps”. En especial, ha destacat el paper de la presidenta Montserrat Campmany, tot dient que “és un orgull que a Martorell, que som tan solidaris, tinguem una associació tan potent i amb una presidenta que és Filla Predilecta i que té una empenta terrible”. Va animar a la junta “a seguir així” i els va garantir el màxim de suport.

Retrobament ACC Martorell FHSJDM

Retrobament benèfic ACC Martorell FHSJDM

Peu de foto imatge de l’esquerra (esquerra a dreta): Sra. Begoña Gil: Adjunta directora Infermera FHSJDM; Dr. Jordi Trelis. Director gerent FHSJDM; Sra. Gemma Margarit: Cap d’Àrea Infermera Formació, Docència i Recerca FHSJDM