L’equip de la FHSJDM ret un homenatge al Dr. Mario Rafael Chalco, metge d’urgències de l´Hospital

09 juliol 2020 | Notícies
Homenatge Dr. Chalco FHSJDM

Avui, a les 12h del migdia, l´equip de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha dedicat un minut de silenci per homenatjar el seu company, el Dr. Mario Rafael Chalco Llerena, metge d’urgències del centre hospitalari que va morir ahir a l´hospital de Bellvitge, a l’edat de 52 anys, per una pneumònia agreujada pel coronavirus. També han estat presents la seva vídua, juntament amb Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i President del patronat de la FHSJDM, així com els regidors Andreu González, Elisabeth Plaza i Sole Rosende.

Des de la FHSJDM lamentem la seva pèrdua i volem destacar la seva gran vàlua com a persona i professional. El Dr. Manuel Álvarez, gerent de la FHSJDM, ha destacat:  “El Dr. Chalco deixava la seva empremta per allà per on passava. Era un gran professional i encara més, una millor persona”.

El Dr. Chalco, procedent de l´Argentina, va començar a treballar a la FHSJDM fa més d’un any. Després van venir la seva dona i els seus 4 fills, que es van quedar atrapats per la pandèmia. Va treballar activament contra el coronavirus però va contraure el virus i va haver de ser ingressat a la UCI de l´hospital de Bellvitge. Malauradament, ahir dimecres, després de 3 mesos de lluita, el Dr. Chalco ens va deixar.

Avui els seus companys l’han volgut acomiadar dedicant-li un minut de silenci a l’entrada de l’Hospital.