| Contactar | Mapa web

L’equip de voluntaris de la FHSJDM han creat ninots de neu per obsequiar els pacients ingressats aquests dies de Nadal

23 Desembre 2021 | Notícies
Voluntaris FHSJDM 2021

Durant aquest any passat, l’equip de voluntaris de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) no ha pogut seguir amb la seva activitat principal que són els acompanyaments degut, de nou, a la COVID. Malgrat tot, han estat presents i han preparat, com ja va sent tradició, un obsequi per tots els pacients hospitalitzats i els serveis de l’Hospital: un ninot de neu. Per la seva banda, la FHSJDM ha volgut agrair la seva predisposició i la tasca que fan de manera altruista i solidària, obsequiant-los amb una flor de Nadal.

L’equip de voluntaris de la FHSDJM està format per 12 persones que, des de fa més de 6 anys, donen suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i als seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna intervenció al centre hospitalari.  Durant l’any protagonitzen dues acciones molt esperades per tots, com son l’entrega de la rosa el dia de Sant Jordi i l’obsequi de Nadal, una tradició en el centre hospitalari que tot i la pandèmia, aquest any s´ha fet realitat amb els ninots de neu que han fet ells mateixos.

Agraïment voluntaris FHSJDM 2021

Els voluntaris de la FHSJDM esperen amb il·lusió poder  col·laborar al 100% amb el centre, donant suport als pacients el més aviat possible!

Voluntaris FHSJDM 2021