| Contactar | Mapa web

L’equip d’infermeres gestores de la FHSJDM presenta al 44th World Hospital Congress, un pòster sobre el paper clau de la infermeria durant la COVID19

09 Novembre 2021 | Professionals
Equip Infemeres FHSJDM i poster #IHFBarcelona

L’equip d’infermeres gestores de la Direcció d’Infermeria de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell  (FHSJDM) ha participat en el 44th World Hospital Congress amb la presentació del pòster: Key role of nursing in chaos management during the COVID19 pandemic in a county hospital.

Tal com ha destacat Miriam Algarra, la directora d’infermeria de la FHSJDM: “Aquest pòster té un significat molt especial perquè resumeix un dels moments més complexes que va travessar l’equip de gestió, com va ser la pandèmia de la COVID19”. I ha afegit: “Ha estat una sort poder estar al capdavant d´aquest vaixell amb tot l’equip i de la  mà de la infermera d´infeccions, Sílvia Sancliment. Enhorabona per la  tasca portada a terme”.

Equip infermeres FHSJDM al 44th World Hospital Congress 2021

44th World Hospital Congress

Del 8 a l’11 de novembre de 2021 Barcelona acull la 44ª edició del World Hospital Congress, organitzat per la International Hospital Federation (IHF) i la Unió Catalana d’Hospitals,  membre de l’associació internacional. Aquest fòrum mundial tracta de com la pandèmia de la COVID19 ha accelerat la necessitat de transformar els sistemes de salut per millorar l’atenció de les persones a tot el món i donar resposta a nous reptes comuns que es plategen a la majoria de països.

Sota el lema People on board: transforming healthcare by blending agility, responsiveness and resilience té la voluntat d’incidir i transformar els sistemes de salut amb una visió de canvi, centrada en l’atenció a la persona. Els continguts científics del  congrés consten de tres temes principals:

  • Transformacions digitals i tecnològiques.
  • Cap a un concepte integrat i un model de servei de salut i atenció: transformacions impulsades pel valor.
  • Les persones al centre de les transformacions del sistema de salut.

Es tracta d’una trobada anual que té com a objectiu promoure l’excel·lència en la gestió sanitària i social i espera reunir a més de 1.000 congressistes internacionals al Palau de Congressos de Catalunya.

International Hospital Federation (IHF)