Les xerrades per a mares i pares sobre l’atenció al part a la FHSJDM es realitzaran via Jitsi Meet

18 maig 2020 | Notícies
Donar a llum FHSJDM

De cara a facilitar les sessions informatives d’atenció al part per a mares i pares, canviem la plataforma digital i es faran via Jitsi Meet. La propera sessió que organitza la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) amb el suport del Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord – Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva, tindrà lloc demà dimarts, 19 de maig.

Degut a la situació de pandèmia del CoVID-19 que estem vivint i mantenint les recomanacions donades pel Departament de Salut, l’equip de llevadores de la FHSJDM, seguirà fent les xerrades informatives d’atenció el part via online, però a través de la plataforma Jitsi Meet.

Recordeu, la sessió tindrà lloc aquest dimarts, 19, a la mateixa hora: de  15h. a 17h per Sala de Parts i de 17h. a 19h. per part naturals al Centre de Naixement. Aquí teniu els enllaços per accedir-hi:

I per a totes aquelles persones que tingueu dubtes o no sabeu com funciona la nova plataforma, aquí podeu consultar tota la informació:

Sessions informatives Llevadores FHSJDM 2020

Sessions informatives Llevadores FHSJDM 2020

Si necessiteu mes informació, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic:

Sala de Parts i consultes Postpart: llevadores@hmartorell.es

Centre de Naixement: centredenaixement@hmartorell.es