L’Hospital Sant Joan de Déu donarà suport al servei de pediatria de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

25 febrer 2019 | Notícies
Signatura Conveni HSJD i FHSJD

L’acord de col·laboració es centra en els àmbits de l’atenció assistencial, la formació continuada, la docència i la recerca La signatura del conveni s’ha fet efectiva avui a l’Hospital de Martorell per part del Dr. Manuel del Castillo, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) i el Dr. Manuel Álvarez, director-gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Els professionals de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) podran compartir pràctiques i coneixements, com guies i protocols, amb un centre especialitzat i referent en pediatria com és l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD).

El director-gerent de la FHSJM, Dr. Álvarez ha destacat que “aquest conveni ens permet donar un pas endavant en l’àrea de pediatria ja que a partir d’ara comptem amb un soci-col·laborador de primer nivell. En aquests moments podem dir que el nostre servei de pediatria està acompanyat per l´HSJD”. El gerent de l´HSJD, el Dr. Manel del Castillo ha afegit: “El Baix Llobregat Nord és un territori que està inclòs dins l’àrea d’influència que el CatSalut assigna al nostre hospital. Aquest acord, doncs, és una aliança natural que redundarà en benefici dels pacients”.

La col·laboració també contempla la millora en els fluxos d’usuaris entre ambdues entitats. Això implicarà que serà molt més fàcil i àgil la consulta i també, la derivació de pacients entre centres. A més a més, permetrà la reordenació de les prestacions que ofereixen les dues organitzacions dins del seu àmbit d’influència.