Martorell acollirà la reunió anual de ginecòlegs i llevadores dels hospitals comarcals de Catalunya

28 febrer 2019 | Notícies
-CARTELL-REUNIO-GINECÒLEGS-I-LLEVADORES-

El Servei de Ginecologia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell organitza aquest any la Reunió anual de ginecòlegs i llevadores dels hospitals comarcals de Catalunya, que enguany arriba a la seva 36a edició, en el cas de la reunió de ginecòlegs i a la 13a reunió de llevadores.

La trobada tindrà lloc el proper 22 de març de 2019, al Centre Cultural de Martorell (Plaça de les Cultures, s/n. Martorell), on l’alcalde de la localitat, Xavier Fonollosa i Comas, inaugurarà l’acte acompanyat del director gerent de l’Hospital, el Dr. Manuel Álvarez del Castillo.

L’objectiu de la jornada és reunir anualment a tots els professionals d’obstetrícia i ginecologia dels diferents hospitals comarcals de la geografia catalana i suposa una gran oportunitat per intercanviar opinions i experiències i consolidar l’alt nivell de qualitat assistencial existent als hospitals comarcals de Catalunya.

Ambdues reunions seran independents, tot i que es realitzaran simultàniament. A la reunió de ginecòlegs es tractarà l’estat actual de l’assistència al part podàlic en els hospitals comarcals i també els processos quirúrgics de curta estada. “Els ginecòlegs/obstetres dels hospitals comarcals de Catalunya compartim unes problemàtiques similars i és de gran utilitat poder compartir les nostres experiències assistencials en un marc de proximitat”, ha afegit el Dr. Ramon Ros, president del Comitè Científic de la XXXVI Reunió de Ginecòlegs i Obstetres.

Resultats del primer any de la posada en marxa de la “Casa de parts”

Durant la celebració de la Reunió de Llevadores es donaran a conèixer els resultats del primer any de funcionament de la “casa de parts”, un innovador projecte, pioner i únic a Catalunya, creat a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

L’objectiu d’aquest projecte és atendre totes aquelles mares que volen viure el part sense intervencionisme, promovent el procés fisiològic i amb una atenció centrada en les necessitats de cada dona i de la seva família.