Més de 250 persones han participat virtualment a la Setmana de la Lactància Materna 2020 de la FHSJDM

06 novembre 2020 | Notícies
Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

Gran èxit de participació a la  Setmana de la Lactància Materna 2020 organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent i el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

L’edició d’aquest any ha tingut una durada de 20 dies, durant els quals s’han celebrat 28 xerrades i activitats amb la participació de més de 250 persones. A més, s’han convocat 2 concursos amb una gran acollida per part de la població en general.

Xerrades Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

Xerrades Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

Guadornats concursos Setmana Lactància Materna FHSJDM

Guadornats concursos Setmana Lactància Materna FHSJDM

La Roser Palau, llevadora referent de la FHSJDM, ha assenyalat: “El fet de celebrar-se virtualment, per la situació de crisi sanitària en la qual ens trobem, no ha restat interès i han estat moltes persones, sobretot dones, les que han participat a les diferents activitats”. I ha afegit: “L’any vinent, esperem poder arribar a molta més gent i seguir treballant per a la conscienciació dels beneficis que té l’alletament matern, tant per al nadó i la mare, com per al planeta”.

Per a totes aquelles persones que no han pogut seguir en directe les sessions, només cal accedir a la web de la FSHJDM, i hi trobaran penjats els vídeos de la majoria de les xerrades i tallers que s´han donat durant aquests dies.

Videoconferències Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

Videoconferències Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

I per totes aquelles mares que necessitin més informació sobre l’alletament matern, poden contactar amb l’equip de llevadores de la FHSJDM a través del correu electrònic: semlacmat@hmartorell.es

 

La Setmana de la Lactància Materna 2020 és una activitat que organitzen anualment la FHSJDM juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent i compta amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat nord:  Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires

Més informació: Setmana de la Lactància Materna 2020 – FHSJDM