| Contactar | Mapa web

Més de 60 professionals de la salut es reuneixen per parlar sobre cirurgia percutània a la “III Jornada de Patología del Pie y Tobillo” organitzada per la FHSJDM

25 Abril 2022 | Professionals
Ponents III Jornada Cirugía Pie y Tobillo FHSJDM

El passat divendres 22 d’abril de 2022, es va celebrar la III Jornada de Patología de Pie y Tobillo, a la Sala de Actes del Molí Fariner de Martorell. La jornada, organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i amb el patrocini científic de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía de Pie y Tobillo (SEMCPT) va ser un èxit de convocatòria ja que va reunir a més de 60 professionals de la salut de tot l’estat.

La jornada ha estat molt especial per l’equip de metges organitzadors que formen part del  servei de cirurgia ortopèdica i traumatologia de la FHSJDM, el Dr. Rodolfo Romero, el Dr. Francisco Horrach i la Dra. Gemma Casellas, perquè representa reiniciar els procediments de formació i actualització, fet que comporta una normalització de l’activitat científica.  Tal com destaca el Dr. Romero, coordinador de la sessió, “podem tornar a compartir experiències dels diferents processos quirúrgics percutanis del peu amb companys cirurgians i, confirmar que els procediments utilitzats al nostre centre, són els que s’utilitzen als centres de referència del nostre entorn”.

La jornada s’ha centrat, principalment, sobre la cirurgia percutània,  una tècnica quirúrgica, amb mínimes incisions, a través de les quals es procedeix a solucionar diferents patologies i lesions de l’aparell locomotor.  I s’han destacat les seves avantatges, ja que és una cirurgia realitzada amb anestèsia local, en règim ambulatori, minimitzant el risc de complicacions i amb una recuperació ràpida i mínim dolor.