Nou rècord de participació als BCN SALUT GAMES 2023!

19 maig 2023 | Àrea professional
BCN_Salut_Games_2023-BOW329 FHSJDM

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha participat novament als BCN Salut Games 2023, la olimpíada solidària entre centres del sector sanitari català que enguany ha aconseguit un record de 4.806 professionals inscrits amb més de 20.000 euros recaptats.

Els diners aconseguits a l’edició d’enguany, s’han repartit en institucions i iniciatives decidides pels propis participants. Aquest any, la FHSJDM ha donat la seva recaptació a l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord. Es tracta d’ una entitat que dona suport a la salut mental, fomentant un model de convivència social, que facilita la inclusió de les persones afectades, tot promovent una millora de la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

La FHSJDM amb 74 participants,  ha assolit un nou record d´inscripcions arribant a la posició 12 del rànquing  global, d’un total de 39 centres. I pel que fa a medalles, n’ha aconseguit dues, una d’or en bowling i una de bronze en pàdel nivell A.

BCN_Salut_Games_2023-PAD421 FHSJDM

Del 20 de març al 6 de maig, els professionals del sector sanitari d’arreu de Catalunya, han competit en diferents modalitats de joc dels BCN Salut Games, per equips i individualment, en nombroses modalitats esportives, com futbol sala, pàdel, marxa nòrdica, tenis taula o vòlei platja.

Des d’aquí us convidem a participar novament l´any vinent als BCN Salut Games, l’olimpíada que promou el treball d’equip, la convivència entre equips, la vida saludable i la solidaritat dins de les organitzacions.

BCN Salut Games 2023 FHSJDM

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.