Nova convocatòria de la FHSJDM per a participar a l’edició d’aquest any dels BCN SALUT GAMES

03 febrer 2023 | Àrea professional
Salvapantalles BCN Salut Games FHSJDM

Durant aquest mes de febrer, des de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) hem fet una crida al nostre equip de professionals perquè participin a la sisena edició dels BCN SALUT GAMES, l’olimpíada solidaria entre hospitals, centres assistencials i de recerca catalans, que tenen com objectiu promoure el teambuilding, la vida saludable i la solidaritat.

Durant 30 dies, professionals del sector sanitari d’arreu de Catalunya participaran en les diferents modalitats de joc dels BCN Salut Games, que aquest any han incorporat com a novetat, “Humor Amarillo” i pàdel per equips.

I com ja és habitual, amb la col·laboració de tots els inscrits, una entitat, que escollirem entre tots, rebrà una aportació solidària, resultat de la recaptació aconseguida per les nostres inscripcions.

Des de la FHSJDM us animem a participar-hi!

 

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.

Per a més informació:  Edició 2023 – a32events (aula32.com)