Nova participació del servei de cirurgia de la FHSJDM, a la Jornada sobre el maneig de la cirurgia retroperitoneal celebrada a l’HUSJR

15 gener 2024 | Àrea professional

Durant la II Jornada sobre el maneig de la cirurgia suprarenal i retroperitoneal que s’ha celebrat aquest passat mes de desembre a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR), el Dr. Manuel Rodríguez, cap del servei de cirurgia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), ha dut a terme dues cirurgies en directe per mostrar les darreres tècniques quirúrgiques de la cirurgia complexa retroperitoneal i suprarenal.

El primer cas es tractava d’un tumor renal esquerre complex. El Dr. Rodríguez, especialista en cirurgia retroperitoneal complexa, ha format equip amb les metgesses Dra. Vanesa Monllau, cap clínic del servei d’urologia i la Dra. Isabel Berzosa, adjunta del servei d’urologia de l’HUSJR.

El segon cas ha estat una cirurgia d’un tumor suprarenal complex. El Dr. Rodríguez ha format equip amb la Dra. Vanesa Monllau i la Dra. Elisabeth Homs, metgessa adjunta del servei de   cirurgia de l´HUSJR.

Les intervencions han estat comentades en directe, passant posteriorment a un debat per part dels diferents professionals dels serveis implicats.