“Núvol de lletres” arriba als nadons de la FHSJDM

13 juny 2024 | Notícies
Núvol de lletres FHSJDM 2024

La creadora de ‘Núvol de Lletres’, Bea Osuna i la Remei Feijóo, voluntària, han visitat aquest dimecres, 12 de juny, l’àrea materno infantil de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) per posar en marxa el seu projecte en el  centre hospitalari. La iniciativa consisteix en crear lletres i pinces per penjar als llits bressol dels nadons nascuts i els que han de ser ingressats als hospitals catalans amb l’objectiu, no només de decorar els llits dels nadons, sinó també simbolitzar el suport i afecte per a les seves famílies durant el naixement o moments més delicats.

Núvol de lletres FHSJDM 2024

Durant la trobada, “Núvol de lletres” amb la seva fundadora al capdavant, ha fet entrega de les primeres lletres, pinces i cordons a la FHSJDM, representada pel director gerent, el Dr. Jordi Trelis, la directora infermera, Sra. Àngels Delgado, la cap del servei de Pediatria, Dra. Ana Moreira, la metgessa adjunta del servei de Pediatria, Dra. Evelyn Berbel,  la llevadora referent, Sra. Lluna Orus i la  cap d’Àrea d’infermeria del procés mèdic, Sra. Montserrat Riberés.

Núvol de lletres FHSJDM 2024

 

Tot seguit, s´han penjat les primeres lletres al bressol d’en Xavi, nadó que ha nascut durant la matinada del dimarts al centre hospitalari de Martorell amb la presència dels seus pares, Sra.Tatiana Aguilera i Sr. Xavi Bermudo i la tècnica auxiliar d’infermeria de l’àrea materno infantil, Sra. Mercè Calatayud.

Des de la FHSJDM volem agrair a “Núvol de Lletres” aquesta iniciativa per fer les estades dels nadons a l’hospital més personalitzades.

Núvol de Lletres, un projecte solidari amb cosidores amb edats compreses entre 6 i 80 anys

Aquest projecte, totalment altruista, va néixer al taller L’Atelier 1886, un espai dedicat a la costura creativa on alumnes de qualsevol edat podien aprendre les tècniques de la costura. L’èxit del projecte, que en un principi se centrava en la província de Tarragona, el va dur a estendre’s per tota Catalunya, on de manera remota cosidores de diferents poblacions cusen lletres per formar noms. Les teles i les cintes d’on pengen les lletres provenen de botigues que en fan la donació per poder cosir-les.

Si esteu interessats en el projecte, podeu posar-vos en contacte amb les cosidores via el seu perfil d’instagram @nuvoldelletres i unir-se a aquesta causa que transforma el naixement i  els moments d’hospitalització en experiències més càlides i acollidores.