| Contactar |

Participa als concursos de fotografia i dibuix de la FHSJDM sobre l’alletament matern!

11 octubre 2022 | Notícies
Concurs Fotografia SLM2022

Fins el proper diumenge, 16 d’octubre teniu temps per a fer-nos arribar les fotografies o dibuixos que tenen com a temàtica la lactància materna. Com ja és habitual des de fa 8 anys, en motiu de la Setmana de la Lactància Materna (SLM 2022) que tindrà lloc del 16 al 21 d’octubre, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convoca una nova edició dels concursos de dibuix i fotografia per difondre la importància de l´alletament matern.

Tothom pot participar en una o altra modalitat, segons edat i seguint les bases que es troben a l´apartat de la SLM 2022 a la web de la FHSJDM. Els premis son un lot de material de dibuix per qui guany el concurs de dibuix i 200€ per qui guany el de fotografia. Les persones premiades es donaran a conèixer el dia 21 d’octubre i  es publicaran a la web de la FHSJDM.

Animeu-vos i feu-nos arribar les vostres obres.  Els treballs s’han d’enviar en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB a la direcció de correu electrònic: semlacmat@hmartorell.es

Durant la celebració de la SLM 2022 es podran veure totes les obres a l’entrada del centre hospitalari. Participa!

Concurs Dibuix Poster SLM2022 FHSJDM