Participa en els concursos de fotografia i dibuix organitzats per la FHSJDM per commemorar la Setmana mundial de la lactància materna

01 octubre 2019 | Notícies
Concurso de dibujo FHSJDM

Des d’avui i fins el proper 20 d’octubre, pots participar en el concurs de fotografies o dibuixos relacionats amb la lactància materna que posa en marxa, un any més,  la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell  (FHSJDM) per celebrar la Setmana mundial de la lactància materna.

Els premis seran de 200€ per la millor fotografia i 50€ pel millor dibuix. Participaran totes aquelles peces rebudes fins el dia 20 d’octubre de 2019 i es podran veure les obres finalistes del 21 d’octubre  al 21 de novembre al hall de l´Hospital (bases del concurs de fotografiabases del concurs de dibuix).

Amb el lema, Empoderem-nos, fem possible la lactància! es celebra aquest any la Setmana mundial de la lactància.  L’objectiu és que serveixi de plataforma per demanar normes socials equitatives en quant a gènere i destacar la importància del treball en equip entre les mares i les seves parelles, essencial per l’èxit de la lactància.

Concurso de dibujo FHSJDM

I Concurs de dibuixos FHSJDM  – Setmana mundial de la lactància 

Aquest any la FHSJDM presenta una novetat amb la convocatòria, per tots aquells que prefereixin dibuixar. La dinàmica és la mateixa, però aquí els originals són dibuixos, també relacionats amb la lactància materna.

Tots els menors de 18 anys hi poden participar. El dibuix s’ha de presentar en format digital jpg amb una mida màxima de 10Mb a la direcció de correu electrònic: semlacmat@martorell.es.

Participa, és molt fàcil! Aquí trobaràs les bases del concurs completes.

Concurso de fotografía FHSJDM

V Concurs de fotografia FHSJDM – Setmana Mundial de la Lactància

I com ja va sent tradició, la FHSJDM convoca el concurs de fotografia. Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys. I per fer-ho, cal enviar una fotografia  en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB a la direcció de correu electrònic: semlacmat@hmartorell.es.

Animeu-vos! Aquí teniu les bases del concurs completes.