Participació de Gemma Margarit, cap Àrea Infermera de la FHSJDM, en el III Congrés d’ACDI centrat en “Com afrontar els reptes de la gestió infermera”

05 març 2024 | Notícies
Congrés ACDI 2024_FHSJDM

L’Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) ha celebrat el III Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya, i ha comptat amb la participació de Gemma Margarit, cap d’Àrea Infermera, Docència, Formació i Recerca a la  Fundació Hospital Sant Deu de Martorell (FHSJDM) en el comitè organitzador i com a presentadora i conductora de la jornada. La trobada s’ha celebrat del 29 de febrer i l’1 de març de 2024 a l’Auditori i Centre de Convencions AXA de Barcelona.

El lema de l’edició d’enguany ha estat “Com afrontar els reptes de la gestió infermera”, on destacats professionals han exposat i han posat en comú coneixements, habilitats i actituds que han de permetre millorar la qualitat de l’atenció sanitària i l’efectivitat i l’eficiència dels serveis infermers.

Reflexions, debats i presentacions de bones pràctiques per constuir el futur de la gestió infermera amb lideratge, innovació i empoderament.

Equip FHSJDM_ACDI 2024

Equip FHSJDM – ACDI 2024