| Contactar | Mapa web

Particulars, entitats i empreses han mostrat la seva solidaritat amb les seves donacions a la FHSJDM. Ja en són més d’un centenar!

06 Maig 2020 | Notícies
Gràcies Gràcies Gràcies FHSJDM

Volem retre un homenatge molt especial donant les gràcies a les més de 100 entitats, empreses, professionals, persones anònimes, familiars, amics, entitats i empreses que durant aquestes setmanes han pensat en nosaltres i els nostres pacients, i ens han ofert la seva ajuda desinteressada.

Han arribat aportacions de totes les poblacions que es troben en la nostra àrea d’influència: Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Collbató, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Masquefa, El Bruc i les urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca del municipi de Castellbisbal.

Des de la FHSJDM volem mostrar-vos el nostre més fort aplaudiment i agrair una vegada més la vostra solidaritat i compromís amb el sector sanitari, en aquests moments de pandèmia pel CoVID19. Seguim treballant dia rere dia per a superar-ho!

I no ens cansem de donar-vos les gràcies de debò, una vegada més i les que faci falta:

 Gràcies, Gràcies i Gràcies!

Gràcies Gràcies Gràcies FHSJDM