Per commemorar el Dia Mundial de la Salut, la FHSJDM parla sobre les malalties cardiovasculars i com prevenir-les

04 abril 2024 | Notícies
Xerrada Dia Mundial de la Salut FHSJDM 2024

En  motiu del Dia Mundial de la Salut que es commemora el proper 7 d’abril, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha celebrat la xerrada,  Lluitem contra les malalties cardiovasculars impartida per la Dra. Montse Prados i el Dr. Joaquim Ripollés de la Unitat d’Endocrinologia de la FHSJDM amb la Dra. Marta Vidal metgessa de l’equip de Suport Hospitalari del nostre centre com a moderadora.

Durant la sessió que ha tingut lloc a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell amb un gran èxit d’assistència, els ponents han posat sobre la taula com hem de lluitar per tenir una bona salut cardiovascular i han destacat la importància de fer exercici, consumir vegetals i cuidar les relacions personals.

Xerrada Dia Mundial de la Salut FHSJDM 2024

Al final de la xerrada, la Dra. Prados ha presentat el llibre: La Medicina que necesitas eres tú. Hábitos antiinflamatorios para una salud extraordinària” sobre el qual l’autora ha destacat: “El meu objectiu és proporcionar als lectors informació per adquirís hàbits antiinflamatoris de manera senzilla”. I ha explicat: “És un viatge on el lector, com a protagonista, descobreix que ell mateix és la medicina que necessita i com els seus hàbits poden conduir-lo a retardar l’envelliment i a viure amb més salut”.