| Contactar |

Premi per a una imatge de la pandèmia a la FHSJDM que mostra la humanització de la professió infermera

17 Juny 2022 | Notícies
Foto guanyadora FHSJDM

La fotografia presentada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) amb el títol:  “Acompañando más allà de los cuidados” i protagonitzada per la  infermera de la FHSJDM, Carolina Macías Sampedro i realitzada per l’auxiliar infermera, Verónica Tejero, ha estat guardonada amb el primer premi a la Millor fotografia. El certamen s’ha celebrat en el marc de les 32 Jornadas Nacionales de Enfermeras Gestoras que ha tingut lloc a principis d’aquest mes de juny al Palau de Congressos de Toledo.

La peça reflecteix la importància d’anar més enllà amb les cures i defensa de manera latent, les cures humanitzades, per sobre de la professió infermera.

Per a la Directora Infermera de la FHSJDM, Miriam Algarra, “Ha estat un veritable orgull rebre aquest premi, principalment per les autores de la fotografia  (la protagonista Carolina Macías i la fotògrafa, Verónica Tejero), perquè reflecteix l’amor i el talent que demostren en la seva professió”. I destaca: “Però sobretot ha estat una satisfacció per al nostre equip,  l’equip de la Direcció Infermera de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell perquè és el reflex d’una etapa difícil en la nostra organització que, amb l’entrega, professionalitat i cures humanitzades dels nostres professionals, superem en equip, un gran equip de professionals”.

Entrega premia FHSJDM

Entrega premi a Carolina Mecías de la  FHSJDM