| Contactar |

Primera estada a la FHSJDM de metges de família referents de cardiologia dels CAP’s de la seva àrea d’influència

16 març 2023 | Notícies
Formacio cardiologia metges CAPS FHSJDM

Des d´aquest any 2023, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) porta a terme formacions acreditades dirigides als metges de família referents de cardiologia dels CAP’s de la seva àrea de referència.

La primera formació ha finalitzat aquesta setmana amb la participació de 4 professionals, tres metgesses i un metge, especialistes en Atenció Primària, referents de Cardiologia en els seus CAP´s: Mariella Cama (CAP Esparreguera), Sonia Granados (CAP Martorell), Mònica Partal (CAP Olesa) i Wilmar Amador (CAP Abrera).

L’estada de formació a la Unitat de Cardiologia de la FHSJDM ha estat de 7 dies hàbils, fent rotació  per gabinets de proves de cardiologia (ecocardiografies i proves d’esforç), per consulta i per planta d’hospitalització, acompanyant a les metgesses i metges de la Unitat de Cardiologia, i també per la Unitat d’Insuficiència cardíaca a consultes d’Hospital de Dia amb la Dra. Nuria Calcerrada de Medicina Interna, i a la consulta amb l’ infermera responsable d’insuficiència cardíaca (vigilància i educació de malalts amb IC).

Tal com ha destacat la Dra.  Adriana Soto, coordinadora del Servei de Cardiologia de la FHSJDM, ” ha estat una molt bona experiència que esperem ens ajudi a enfortir els vincles amb l’Atenció Primària i a millorar la qualitat de la nostra assistència als pacients”.  Ja està previst que la propera setmana comenci una segona formació, amb altres metgesses i metges referents de cardiologia de l’àrea d’influència de l´hospital.