Professionals de la FHSJDM formen part del professorat del Màster de la Universitat de Manresa sobre Anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor

21 octubre 2021 | Àrea professional

Montse Pi i Sixtina Perarnau, infermeres de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) coordinen i participen com a docents a la 10a edició del Màster Anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor de la Universitat de Manresa pertanyent a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), que ha començat aquest dissabte, 16 d’octubre de 2021.

La seva participació forma part de l’acord de col·laboració de la FHSJDM amb la UVic-UCC. Totes dues professionals tenen una alta qualificació i formació en l’àmbit de l’anestèsia, reanimació i terapèutica del dolor. Montse Pi  és diplomada en infermeria i infermera d’anestèsia i àrea quirúrgica de la FHSJDM i Sixtina Perarnau és infermera especialitzada en l´àmbit anestèsic i quirúrgic i tècnica en Qualitat i Seguretat del Pacient a la FHSJDM i professora d’Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa.

També és coordinadora del Màster, Gemma Commallonga,  diplomada en infermeria i infermera del bloc quirúrgic de la Fundació Althaia – Xarxa Assistencial Universitària de Manresa. L’equip docent es completa amb professionals de l’equip d’infermeria, anestèsia  i altres especialitats  vinculades  amb  el procés quirúrgic, infeccions, hematologia, anestèsic  i  en  qualitat i  seguretat del pacient  de la FHSJDM, juntament amb altres professionals capdavanters  de la  Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Althaia,  Hospital Clínic de Barcelona, Consorci Hospitalari de Vic, Hospital Germans Trias i Pujol, Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Hospital del Mar,  Consorci Terrassa, Grup Tecknon, Hospital de Sant Pau,  entre d’altres.

 Conveni marc de col·laboració entre la FHSJDM i la UVic-UCC

Des de l’any 2016, la FHSJDM i la UVic-UCC van signar un conveni marc de col·laboració que els ha permès treballar conjuntament  en activitats de docència, recerca i transferència de coneixement en Ciències de la Salut.