Professionals de la FHSJDM participen als BCN SALUT GAMES, una olimpíada solidària entre centres sanitaris

14 desembre 2020 | Notícies
BCNSALUTGAMES2020 FHSJDM

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha participat per primera vegada als BCN SALUT GAMES 2020, una olimpíada solidària entre centres del sector sanitari català que es va celebrar el passat mes de setembre.

Aquest any la convocatòria ha reunit a 17 centres sanitaris amb un total de 595 participants. La FHSJDM ha estat present amb 26 professionals en diferents modalitats esportives:  futbol, pàdel, gimcana, tenis taula i running. I s’han obtingut la medalla de plata en futbol i la de bronze en la gimcana. Enhorabona!

Però els autèntics guanyadors són el team building, la convivència entre equips, la vida saludable i la solidaritat dins de les organitzacions: s’ha aconseguit recaptar 3.255 euros que han estat destinats a 14 accions diferents seleccionades pels diferents participants. La FHSJDM  ha donat els diners recaptats amb les inscripcions dels seus col·laboradors a la seu de Martorell de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

BCNSALUTGAMES2020 FHSJDM

La FHSJDM espera seguir participant en edicions posteriors ja que, com indica la seva directora de persones, Myriam Acedo, “ha estat una experiència molt satisfactòria per a tots, on s’ha pogut gaudir dels companys, de l’esport i de moltes estones divertides. Però sobretot, hem tingut com un dels objectius principals, una causa solidària”.