| Contactar |

Professionals de la FHSJDM participen de nou a les Jornades de l’ACUC

30 maig 2022 | Professionals
JORNADES ACUC 2022 FHSJDM

Aquest any han tornat les jornades de l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques (ACUC). S’ha celebrat la 25a edició i ha tingut lloc  a Lleida durant els dies 27, 28 i 29 de maig de 2022. La primera taula ha anat a  càrrec de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), amb el títol ”Urologia Funcional” i la participació de diferents professionals de l’entitat.

La sessió ha estat moderada pel Dr. Miguel Puyol, cap del servei d’Urologia de la FHSJDM i la primera ponència l’ha realitzat el Dr. Cristóbal Ramírez, uròleg adjunt de la FHSJDM: “Seguretat, eficàcia i eficiència en la profilaxis de les infeccions urinàries de repetició”. A continuació, la infermera de la FHSJDM, Mónica Vallejo ha fet la següent presentació: “Cateterisme intermitent net”.

L’ACUC recupera les seves jornades després de la pandèmia i  els uròlegs dels diferents hospitals catalans tornen a trobar-se per poder compartir experiències i coneixements en unes sessions distribuïdes per taules de les diferents patologies més rellevants en aquests moments en urologia.

Tal com ha destacat el Dr. Ramírez de la FHSJDM, “aquestes jornades són eminentment pràctiques i interactives, i ens seguiran ajudant a tots els professionals a millorar en el nostre coneixement i poder difondre’l entre els hospitals de Catalunya, amb la idea de donar una millor atenció i qualitat de vida dels nostres pacients”.

 

Associació Catalan d’Uròlegs de Comarques (ACUC)

L’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques (ACUC) és una societat científica fundada al desembre de l’any 1992, que es dedica a  fomentar l’estudi de l’aparell urinari, a desenvolupar la comunicació entre tots els professionals de la urologia que visquin i treballin a les comarques de Catalunya i a promoure la professionalitat i tecnificació de la pràctica urològica en l’àmbit comarcal.