| Contactar | Mapa web

Record de participació i solidaritat als BCN SALUT GAMES, que ha comptat, un any més, amb els professionals de la FHSJDM

01 Juny 2022 | Notícies
Guanyadors Martinez_Mariño FHSJDM

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha participat novament als BCN SALUT GAMES 2022, la olimpíada solidària entre centres del sector sanitari català que enguany ha aconseguit un record de participació i solidaritat, amb 16.065 euros recaptats.  Els diners aconseguits amb  les inscripcions dels professionals de la FHSJDM s’han destinat a l’associació Arc de Sant Martí de Martorell, entitat que promou i fomenta  la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual

Durant els mesos d’abril, maig i juny, 2.940 professionals de 21 centres sanitaris i de recerca d’arreu de Catalunya, han participat en 11 modalitats diferents dels BCN SALUT GAMES. La FHSJDM hi ha estat present amb 44 professionals que competien en bàsquet, fútbol, pàdel, running, tenis taula i escape room.

Xec solidari BCN Salut Games 2022 FHSJDM

Els BCN SALUT GAMES promouen el treball d’equip, la convivència entre equips, la vida saludable i la solidaritat dins de les organitzacions. Aquest any s’ha aconseguit recaptar la xifra record de 16.065 euros, més del doble que l’any passat, i s´han destinat a 21 accions diferents seleccionades pels centres participants.

BCN Salut Games 2022 FHSJDM

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.

BCN Salut Games 2022 FHSJDM