| Contactar |

Recordeu: El proper dijous, 15 de desembre, la FHSJDM s’uneix a la Marató de TV3 amb una xerrada sobre les malalties cardiovasculars

13 desembre 2022 | Notícies
La Marató sempre batega FHSJDM 2022

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) organitza amb la col·laboració del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), una xerrada que porta per títol “Malalties cardiovasculars. Com prevenir-les? a la Biblioteca de Martorell (Av. Mancomunitats Comarcals, 13) a les 18.30h.

 

La xerrada comptarà amb la presència del servei de cardiologia de la FHSJDM, Dra. Adriana Soto, Dra. Maria Ysabel Saldarriaga i Dra. María Mimbrero i estarà conduïda per la Dra. Carme Serrano, cap Departament Medicina del centre.

L’objectiu és fer difusió a la societat com la prevenció és la clau per controlar les malalties cardiovasculars, que són la principal causa de mort en els països desenvolupats.

S’aprofitarà la sessió per presentar el llibre “Cambia tus hábitos” de la Dra. Mimbrero, que tracta sobre el rol dels hàbits alimentaris i estils de vida en la prevenció d’aquestes malalties.

Cambia tus hábitos Marató TV3 FHSJDM

Caldrà fer reserva prèvia a: entrades.martorell.cat.

I recordeu, que seguir un estil de vida saludable, ens ajuda en la prevenció de les malalties cardiovasculars: BUM, BUM !!!!!!