Roser Palau, llevadora de referència de la FHSJDM, presenta el concepte de centre de naixement implantat a l’hospital durant la Conferència MUNet

14 novembre 2019 | Àrea professional
Roser Palau de la FHSJDM a la Conferència MUNet 2019

La llevadora de referència de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i  coordinadora del seu centre de naixements, Roser Palau, ha participat com a ponent en un dels tallers organitzats durant la celebració de la la primera Conferència Europea MUNet,  titulada “Implementant centres de naixement a Europa: un esforç multidisciplinari” que s’ha celebrat a Barcelona el 4 i 5 de novembre.

Conferència MUNet 2019

En el taller on ha paticipat Roser Palau, Com dissenyar un pla per obrir un centre de naixement, ha presentat l’experiència del centre de naixements de la FHSJDM, pioner a Catalunya.  La Dra. Lucia Rocca-Ihenacho, fundadora i directora executiva de MUNet i el Dr. Ramón Escuriet  del departament d’Atenció sanitària sexual i reproductiva del Servei de Salut Català de la Generalitat de Catalunya han participat també en aquesta sessió.

La MUNet té com objectiu donar suport i promoure el desenvolupament i creixement de centres de naixement  gestionats per llevadores. Aquesta ha estat la primera edició d´aquesta trobada i ha estat  organitzada per la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL, la xarxa de centres de naixements (Midfiwery Unit Network (MUNet)) i la Federación de Asociaciones de Matronas de España (FAME), amb la City University of London.