| Contactar |

S’aprova la subvenció per a la remodelació i ampliació de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

01 març 2023 | Notícies
Ampliació i remodelació FHSJDM 2023

Ahir es va fer públic l’acord de govern conforme pel qual s’autoritza al Servei Català de la Salut l’atorgament d’una subvenció destinada a la reforma i ampliació de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) per un import total de 32 milions d’euros. El projecte d’ampliació i remodelació s’iniciarà a la tardor. 

La superfície total del centre hospitalari creixerà un 25% i s’actuarà sobre un 90% dels actuals espais.

El nou projecte permet ampliar l’àrea d’urgències, l’àrea quirúrgica, l’àrea de consulta externa i disposar de més espai d’hospitalització.

Entre les millores que s’aconseguiran, cal destacar que el servei d’urgències disposarà de 49 boxs que representa un augment del 63% respecte els que té ara; també hi haurà un 15% més de llits per passar a un total de 149. Pel que fa a l’àrea ambulatòria es disposarà de 24 consultes més amb un total de 56 punts d’atenció. S’incrementarà l’àrea quirúrgica amb un quiròfan i una sala de parts i també es dimensionaran els hospitals de dia oncològic i no oncològic.

El projecte preveu canvis importants en la infraestructura del centre, així com la construcció d’un nou edifici.

Amb aquestes millores en la qualitat de l’atenció a la salut, la FHSJDM comença una nova etapa amb la finalitat de donar a les persones usuàries i familiars una adequada cobertura de les necessitats sanitàries i oferir unes millors condicions de treball i equipaments als professionals de l’entitat.

Mentre durin les obres es mantindrà l’activitat del centre, minimitzant les afectacions per a les persones usuàries.