Sergio Gámez, infermer de la FHSJDM, ha estat reconegut pel seu treball final de Màster a l’Institut de Formació Contínua IL3 de la UB

25 juny 2024 | Àrea professional
Sergio Gámez_TFM 2024

L’infermer referent d’anestèsia i àrea quirúrgica de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i expert en accés vascular picc/midlinea, Sergio Gámez, ha aconseguit el segon premi al millor treball final de màster, “Premio Desarrollo del Talento del Conocimiento en el Cuidado del Acceso Vascular” atorgat per Icumedical Human Connections. El treball forma part del màster d’infermeria en accés venós i teràpia infusional de l’Institut de Formació Contínua IL3 de la Universitat de Barcelona (Octubre 2023 – juny 2024).

Gámez treballa a la FHSJDM des de l´any 2009, primer com infermer de quiròfan i anestèsia i des del 2021 com infermer referent d’anestèsia i àrea quirúrgica, ha explicat “l’accés venós es un tema que m’apassiona des de fa ja uns anys i amb aquest màster he pogut endinsar-m’hi de ple i he aprés de grans professionals” i ha afegit “en aquests moments estic intentant aplicar tot aquest aprenentatge en la nostra institució per millorar la qualitat assistencial dels nostres usuaris”. I també ha destacat: “vull agrair el suport rebut per part dels meus companys, a la meva família i a la FHSJDM, ja que gràcies a tots ells he pogut arribar aquests resultats”.

Sergio Gámez és diplomat en Infermeria per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. I també ha cursat un Màster d’Infermeria d’anestèsia, reanimació i teràpia del dolor a la Universitat de Barcelona l’any 2010.