Sílvia Sancliment, infermera responsable del control d’infecció hospitalària de la FHSJDM, ha participat a la 2a Jornada “Tèxtils per a la Medicina i la Salut”

17 desembre 2019 | Àrea professional

El passat divendres 13 de desembre de 2019, es va celebrar la 2a Jornada “Tèxtils per a la Medicina i la Salut”, a la sala d’actes de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. La jornada, organitzada per l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), va comptar amb la participació de Silvia Sancliment, infermera responsable del control de la infecció hospitalària de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM).

L’infermera de la FHSJDM va formar part d’una taula rodona juntament amb el Dr. José Antonio Tornero del Laboratori de Sistemes del INTEXTER (UPC) i la Dra. Montserrat Comellas, directora de l’Escola d’Infermeria de la UAB.  Durant la seva intervenció, Sílvia Sancliment es va centrar en la situació actual dels tèxtils a les institucions sanitàries i va animar als enginyers tèxtils presents, a continuar investigant, per aconseguir, tots junts, millors cures, més eficaces i segures, pels usuaris dels serveis sanitaris.

2a Jornada Textisl per a la Medicina i la Salut FHSJDM

L’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) va comptar amb la participació de més de 100 empresaris, tècnics, investigadors dels sector tèxtil i professionals sanitaris. La sessió tenia com a objectiu principal crear un espai de debat i intercanvi d’experiències entre investigadors tèxtils i sanitaris, professionals de la salut, i empreses fabricants de productes tèxtils per a ús mèdic i sanitari.

 

https://www.upc.edu/intexter/ca/jornada-textil-medicina-salut/Jornada-textil-medicina-salud-2019