| Contactar | Mapa web

S’inauguren els BCN SALUT GAMES 2022 amb la participació de l’equip d’Escape Room de la FHSJDM

29 Març 2022 | Professionals
Participants BCN Salut Games 2022 FHSJDM

L’equip d’Escape Room de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha estat el primer a participar als BCN Salut Games 2022,  l’olimpíada solidaria entre centres del sector sanitari i de recerca catalans, que tenen com objectiu promoure el teambuilding, la vida saludable i la solidaritat.

L’edició d’aquest any compta amb 44 professionals de la FHSJDM que han volgut participar i adherir-se amb l’Associació Arc de Sant Martí de Martorell,  donant els diners recaptats de la seva inscripció. L’Arc de Sant Martí és una entitat que promou i fomenta  la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. I també dona suport a les famílies amb un equip de professionals que realitza atenció individualitzada als usuaris.

Durant 30 dies, més de 1.400 participants d’arreu de Catalunya, participaran en les diferents modalitats de joc dels BCN Salut Games:  bàsquet, bowling, futbol sala, gimcana urbana, tennis taula, paddel, running, volei platja, marxa nòrdica, zumba i escape room

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.

Per a més informació:  https://aula32.com/edicio-2022/