| Contactar | Mapa web

S’inicien les noves “Sessions per a embarassades”, en directe i online, de la FHSJDM

01 Abril 2021 | Notícies
Sessions Embarassades FHSJDM

El proper 6 d’abril es posen en marxa les noves Sessions per a Embarassades de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). L’equip de llevadores de la FHSJDM, juntament amb la fisioterapeuta de l’equip, realitzaran xerrades online en directe i de manera regular, per donar suport a les futures gestants.

Roser Palau, llevadora referent de la FHSJDM, explica: “L’objectiu d’aquestes sessions és oferir eines a les futures mares per a preparar-se per al part”. I afegeix: “Volem que les mares tinguin exercicis de primera mà i sàpiguen tot el que és necessari abans de venir a donar a llum”.

Està previst fer entre 3 i 4 trobades al mes, els dimarts o dijous de cada setmana. La primera serà el proper dimarts, 6 d’abril a les 18h i es realitzarà una sessió en directe de moviment corporal per a l’embaràs. La del dijous, 15 tractarà sobre els pròdroms de part i també serà a les 18h. Una sessió d’exercici específic per a l’embaràs serà la temàtica de la tercera sessió del mes d’abril que tindrà lloc el dimarts, 20 a les 18h. I la darrera sessió del mes, serà d’exercici i sol pelvià, el dimarts, 27 d’abril.

Per accedir a les sessions, ho podeu fer a través d’aquest link: https://meet.jit.si/embarasmartorell

Aquí trobareu la informació de les properes sessions:

Cartell sessions embarassades FHSJDM