S’obre l’Espai del Record de Dol Perinatal al cementiri de Martorell amb el suport de la FHSJDM

16 octubre 2022 | Notícies
Espai Record Dol Perinatal Martorell FHSJDM

Aquest dissabte, 15 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Dolor Perinatal, l’Ajuntament de Martorell ha inaugurat l’Espai Record de Dol Perinatal al cementiri de Martorell. L’acte ha comptat amb el presència de l’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat per les regidores Sole Rosende, Cristina Dalmau, Belén Leiva i Elisabet Plaza, el Director General de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM),  Jordi Trelis, i l’experta en pèrdua gestacional, Marina Rinaldi.

Espai Record Dol Perinatal Martorell FHSJDM 1

Des de la FHSJDM hem volgut sumar-nos a l’acte de testimoniatge i acompanyament  d’aquelles famílies que han passat per aquesta experiència de pèrdua.

Espai Record Dol Perinatal Martorell FHSJDM 2

Al nostre centre hospitalari es segueixen guies i protocols assistencials que contemplen aquesta atenció.  Des de fa més de 2 anys, s’ha iniciat una col·laboració amb l’associació, la Capsa dels Records per donar suport a aquestes famílies. Es reben unes capses preparades per l´associació amb un contingut  que permet que la família pugui incloure-hi els elements que consideri necessaris per recordar el seu nadó.