Un any més, la FHSJDM participa en el programa d’activitats del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de la Dona organitzat per l’Ajuntament de Martorell

28 maig 2024 | Notícies
Dia Internaciona Salut de la Dona FHSJDM 2024

Amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra avui, 28 de maig, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Martorell ha organitzat diverses activitats i tallers, sota el lema ‘Dones, Salut i Perspectiva de Gènere’. La programació tindrà lloc del 25 de maig al 20 de juny, amb xerrades, esport, i espais d’escolta. Aquest any, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) hi participa amb una xerrada  sobre “Infarts, insuficiència cardíaca i cardiopaties. Hi trobem diferències en les dones?”, que tindrà lloc el proper 13 de juny a les 18.00 h a la Sala Muxart del Centre Cultural de Martorell.

La conferència comptarà amb dues metgesses del servei de Cardiologia de la FHSJDM, la Dra. Maria Basalo que parlarà sobre la “Insuficiència cardíaca en la dona” i la Dra. Marta Pérez que presentarà l’”Infart en la dona”. La  xerrada serà moderada per la Dra. Adriana Soto, metgessa coordinadora del servei de Cardiologia del centre hospitalari.

Des de la FHSJDM us convidem a participar-hi! Podeu reservar les vostres entrades gratuïtes a: entrades.martorell.cat

RECORDEU

Xerrada: “Infarts, insuficiència cardíaca i cardiopaties. Hi trobem diferències en les dones?”

🗓 Dijous, 13 de juny del 2024

🕘 18.00 h.

🏢 Sala Muxart. Centre Cultural de Martorell.  Pl. de les Cultures, s/n – Martorell.

 

Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones

L’origen del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones es remunta a l’any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d’un Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, que cada any se celebra el 28 de maig, és fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

 

Per a més informació sobre el programa Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones a Martorell, clickeu aquí.