| Contactar | Mapa web

Un any més, la Fundació Arc de Sant Martí fa la felicitació de Nadal de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

20 Desembre 2019 | Notícies
Felicitació Nadal FHSJDM 2019

La Fundació Arc de Sant Martí ha estat un any més la creadora de la felicitació de Nadal de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) per desitjar unes bones festes i una bona entrada any. El dibuix seleccionat per aquest 2019 representa un tió de Nadal.

La peça és fruit de  la feina feta per les persones usuàries de l’entitat en el taller de teràpia ocupacional del centre de dia de la Fundació. Una les activitats que porten a terme en aquest taller, entre d’altres, és la pintura.  Cada any són convidats a realitzar un dibuix que representi el Nadal i de tots els treballs rebuts, se n’escull un que es converteix en la felicitació de Nadal de la FHSJDM.

La Fundació Privada Arc de Sant Martí es va crear com a iniciativa de l’Associació pro disminuïts Arc de Sant Martí aprofitant l’experiència de l’entitat en el sector i l’estudi i la investigació feta a la població de l’entorn on ofereix els seus serveis.

La Fundació promou i fomenta  la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. I dona suport a les famílies amb un equip de professionals que realitza atenció individualitzada als usuaris.  A més a més, fa de punt d’informació per proporcionar assessorament i  buscar recursos i sortides que aportin la màxima normalització a la vida d’aquestes persones.

Des d’aquí, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell us desitja un Bon Nadal i Feliç Any 2020!