Un cop més, la Fundació Arc de Sant Martí ens brinda l’oportunitat de desitjar-vos un Bon Nadal!

22 desembre 2023 | Notícies
Felicitació Nadal FHSJDM 2023

El dibuix triat enguany, d’entre tots els realitzats pels participants del taller d’art de teràpia ocupacional del centre de dia de la Fundació Arc de Sant Martí, és un arbre de Nadal amb regals.

Aquesta imatge esdevé la felicitació de Nadal del 2023 per a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), acompanyada d’aquest missatge que us volem fer arribar per desitjar-vos unes felices festes.

Enmig de llums i regals,

el veritable tresor és el benestar

i la salut dels qui estimem.

 

Sobre la Fundació Arc de Sant Martí

La Fundació Arc de Sant Martí va ser creada com a iniciativa de l’Associació pro disminuïts  Arc de Sant Martí aprofitant l’experiència de l’entitat en el sector i l’estudi i la investigació feta a la població de l’entorn on ofereix els seus serveis. L’entitat promou i fomenta  la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. I també brinda suport a les famílies amb un equip de professionals que ofereixen  atenció individualitzada als usuaris.  A més a més, actua com a punt d’informació per proporcionar assessorament i buscar recursos i sortides que aportin la màxima normalització a la vida d’aquestes persones.