| Contactar | Mapa web

Una delegació del departament de salut de la Comunitat Valenciana visita el Centre de naixement de la FHSDJM, projecte referent a nivell estatal

10 Gener 2020 | Notícies
Visita Centre Naixement FHSJDM Comunitat Valenciana

El director de gestió sanitària de la Comunitat Valenciana, Julio Fernández, acompanyat per la supervisora de la sala de parts de l´Hospital La Plana de Castelló,  Soledad Carregui, han visitat el Centre de naixements de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), referent a nivell de tot l´Estat.

La comitiva ha estat rebuda pel director gerent de la FHSJDM, Manuel Álvarez, la directora infermera,  Miriam Algarra i la llevadora de referència, Roser Palau. I també hi ha el estat present Ramon Escuriet, com a representant del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la visita ha estat veure de primera mà el funcionament d’un Centre de naixement referent a nivell estatal. El projecte creat per la FHSJDM es pioner a Catalunya i a l’Estat espanyol i funciona des de l’any 2017 per poder oferir una millor atenció a les famílies que desitgen un part natural en un entorn proper, íntim i segur.

El Centre de Naixements de la FHSJDM es basa en un model ja d’èxit i amb bons resultats en altres països europeus. És liderat per llevadores i coordinat amb la resta de professionals que acompanyen la dona durant el procés de l’embaràs.